Byggstädning

FLYTTSTÄD SKÅNE BYGGSTÄDNING MALMÖ

Renoveringar – Ombyggnation – Nyproduktion

BYGGSTÄDNING MALMÖ

Byggstädning Malmö Flyttstäd Skåne AB utför byggstädning med kvalitetssäkring i stora och små projekt för privatpersoner och företag i Malmö med omnejd. All personal är anslutna till ID06. Vi har nöjda kunder och många års erfarenhet i branschen. Kontakta Flyttstäd Skåne AB idag och låt oss sköta städningen i ditt byggprojekt.

  • OMBYGGNATION
  • RENOVERING
  • NYPRODUKTION
  • MANSKAPSBODAR
  • KONTORSBODAR

RENOVERING OCH OMBYGGNATION

En ordentlig byggstädning innebär att man städar bort byggdamm i alla skrymslen och vrår och för att få det helt rent och dammfritt är det inte ovanligt att städningen spänner över två arbetsdagar.

Med vår tjänst Byggstädning Malmö utförs först en första grundlig städning av alla ytor där det blir skinande rent men i de flesta fall finns fortfarande lite damm kvar i luften. Därför kommer vi tillbaks och torkar allt ytterligare en gång dagen efter för att ni ska vara säkra på att allt damm som lägger sig under natten försvinner.

Med vår tjänst byggstädning Malmö kan du vara helt säker på att byggstädningen utförs på ett fackmannamässigt sätt och skapar det dammfria resultat du har rätt att förvänta dig av en byggstädning.

Självklart har vi även en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar arbetsmoment i städningen som du inte är nöjd med.

BOKA ETT MÖTE MED OSS

Hör av er till oss och berätta mer om ert bygge. Genom att besöka er kan vi tillsammans gå igenom era behov. Arbetsmomenten i byggstädning är ungefär desamma oavsett projekt men kan också variera med golvtyper, storlek på objektet, flödet av byggjobbare, ventilation och andra faktorer och därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert

MANSKAPS OCH KONTORSBODAR

Vi hjälper er att hålla era bodar snygga och fräscha med punktlig och pålitlig personal och bra städinstruktioner som innefattar desinficeringsrutiner med utrustning som håller era bodar fria från virus och andra oönskade mikroorganismer. Med vår tjänst Byggstädning Malmö kan vi även leverera förbrukningsmaterial som papper, tvål och handsprit om så önskas.

BYGGSTÄDNING NYPRODUKTION

Vi åtar oss små och stora projekt från stora och mindre företag och privatpersoner. Nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Vi tar grovstäda under projektets gång, bortforsling av byggskräp och byggstädningen den s.k. slutstädningen sker i etapper.

  • Grovstädning innan för besiktning
  • Finstädning innan slutbesiktning
  • Finstädning inför inflyttning
  • För byggstädning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning.

Få en gratis offert för din byggstädning i Skåne