Dödsbostädning

När någon anhörig har gått bort kan vi på Flyttstäd Skåne avlasta er i sorgearbetet med att iordningställa bostaden som lämnats kvar. Ni kan istället koncentrera er på att planera begravning, upprättande av bouppteckning och annat som måste åtgärdas. Låt oss tömma och städa bostaden.Vi kan transportera bohaget till angiven adress och forsla bort saker som ni inte vill ha till närmaste sopstation mot en mindre kostnad. Skulle det finnas värdeföremål som ni inte är intresserade av kanske vi kan köpa dem.
Vi tar stor hänsyn till er situation och lyssnar på hur ni vill ha uppdraget utfört.
När bostaden är tömd tar vår städpersonal över och gör en grundlig städning inklusive fönsterputsning så att bostaden blir ren och fräsch inför överlåtelsen.
Därefter önskar vi att du kommer till bostaden för att se att alla städmomenten är utförda enligt dina önskemål. Skulle du mot förmodan hitta något som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det omgående eller senast inom 2 dagar.
Dödsbostädning

I vår dödsbostädning ingår bland annat:

• Packning av lösöre
• Vår samarbetspartner kan hjälpa till med värdering och försäljning
• Transportering av lösöre till anhörig eller till sopstation
• Grundlig och genomgripande städning efter att bostaden tömts
• Besiktning och återlämnande av nycklar

Kostnaden för en dödsbostädning är beroende av bostadens storlek och vad ni önskar få hjälp med. Det enklaste sättet att få ett pris är att kontakta oss och berätta om era önskemål. I priset som du får av oss på Flyttstäd Skåne finns inga dolda avgifter. RUT-avdraget gäller inte för dödsbostädningar.

Smidigare än så kan det inte bli. Dessutom garanterar vi på Flyttstäd Skåne att du blir nöjd.